15 octubre 2015

Presentació de'Som Sindicalistes' Illes Balears

Presentació de'Som Sindicalistes' Illes Balears
SOM sindicalistes Illes Balears amb el patrocini del Diari de Mallorca va acollir Ahir la presentació del sindicat SOM sindicalistes

A l'acte és va projectar el documental Nosaltres, primer premi al Millor llargmetratge documental de la Seminci de Valladolid de 2012, amb la presencia del director, Adolfo Dufour.

A la presentació hi havia a els Portaveus de Som Sindicalistes, Francisco Torrico i Vicente Izquierdo (SOM sindicalistes Illes Balears), i de l'advocat laboralista Alejandro Suárez.

La presentació és va desenvolupà en un ambient vas donar i Companyonia social i sindical en pro de la lluita de la classe obrera.

SOMOS sindicalistas Illes Balears con el patrocinio del Diario de Mallorca acogió ayer la presentación del sindicato SOMOS sindicalistas.

En el acto se proyectó el documental Nosotros, primer premio al mejor largometraje documental de la Seminci de Valladolid de 2012, con la presencia del director, Adolfo Dufour.

En la presentación estaban los portavoces de Somos Sindicalistas, Francisco Torrico y Vicente Izquierdo (SOM sindicalistes Illes Balears), y del abogado laboralista Alejandro Suárez.

La presentación se desarrollo en un ambiente distendido y camaradería social y sindical en pro de la lucha de la clase obrera.